Cum să-ți faci propriul tău OnlyFans

O idee pentru influenceri.

Cum ar fi să agăți publicul pe Instagram, Youtube, TikTok sau ce rețele mai sunt și să îl aduci pe propriul tău site?

Site pe care îl controlezi, de unde nu te dă nimeni afară, nu schimbă regulile sau algoritmul. Site pe care să ai content privat, în spatele unui abonament.

Ai nevoie de nume de domeniu, abonament de hosting, instalat WordPress, pus o temă WordPress focusată pe specificul content-ului tău (poze), un plugin WordPress de plăți (Stripe poate), un plugin WordPress care să trimită mail abonaților atunci când publici un articol nou și cam atât.

Nu e greu de făcut, chiar e banal, dar poate îmi scapă mie ceva.

Păreri?


Comments

12 răspunsuri

  1. Oamenii sunt leneși și aleg cea mai comoda variantă: rețelele “sociale”
    Lenea e extinsa mai departe și in cadrul respectivei rețele: e foarte greu de apăsat butonul “like”, doar dacă e ceva cu pisici. De comentat se comentează doar dacă e ceva de denigrat sau se comentează doar dacă e pe lângă subiectul postării respective, se citește doar titlul și poza.

    1. Avatar Andrei Chira
      Andrei Chira

      La asta mă gândeam și eu, oamenii se plâng că scade reach-ul, că se schimbă algoritmul, că ham-ham, miau-miau, dar le e lene să își construiască propria lor casă, unde să facă ce vor. Ar vrea să fie totul simplu și fără efort, dar în același timp să fie custom made pentru ei și să facă și bani din asta.

    2. Avatar Petrascu Nicolae
      Petrascu Nicolae

      Salut Andrei. Am gasit din intamlare postarea ta si daca esti amabil as avea cateva idei, intentii la care consider ca as avea nevoie de putine sfaturi. Asa la o prima parere vad ca te pricepi si mi-ar placea, daca ai ceva timp liber sa schimbam 2 meailuri.

      te salut, Petrascu

  2. Descoperit acum, imediat dupa ce-am citit post-ul tau :)

    https://www.podia.com

    1. Avatar Andrei Chira
      Andrei Chira

      Nu știam de ăștia, dar sunt sigur că mai există o grămadă de soluții pentru cine vrea să-și facă o „casă” digitală, unde să aibă control asupra conținutului, a datelor personale etc.

    2. Avatar Dima Botezatu
      Dima Botezatu

      Dar tot depinzi de serverul cuiva, deci nu ai 100% control asupra datelor. Cel mai cool este sa fie Self-hosted.

    3. Si self hosted depinzi de cineva…daca stai sa o iei asa…nu mai faci nimic. :)

      PS. Andrei, ai scos link-urile din comentarii?

    4. Avatar Andrei Chira
      Andrei Chira

      E imposibil să nu depinzi de nimeni, dar atunci când OnlyFans anunțase că nu mai dă voie la content 18+ au tremurat puțin chiloții pe influenceri, de aia mă gândeam că ar fi o idee să-și facă membership site fiecare.

      Da, am scos linkurile pentru că dădeau ceva erori pe tema asta de tip blocks.

  3. Nu cred ca trebuie subestimat nici gradul de tehnologizare al oamenilor. Cred ca pentru o buna parte din persoanele ce isi fac conturi pe platforme de genul, nici macar nu era un considerent faptul ca ar fi putut sa isi faca tot acel setup pe siteul personal.

    Plus ca odata ce te-ai gandit ca vrei sa faci un site nsfw, incepi sa te lovesti de 2 hopuri, majoritatea procesatorilor de plata nu accepta continut adult si la fel si serviciile de hosting. Asta inseamna research, discutii cu mai multi procesatori si hosteri, si acum revenim la usurinta cu care iti faci un cont pe o platforma.

    1. Avatar Andrei Chira
      Andrei Chira

      Adevărat.

  4. „Ai nevoie de nume de domeniu, abonament de hosting, instalat WordPress, pus o temă WordPress focusată pe specificul content-ului tău (poze), un plugin WordPress de plăți (Stripe poate), un plugin WordPress care să trimită mail abonaților atunci când publici un articol nou și cam atât.”

    Primul și cel mai important „deal-breaker” aș zice eu (nu e opinie personală, e opinia majorității) este că… „Ai nevoie”, și asta implică un buget. Indiferent de sumă, dacă cineva are posibilitatea în a alege ceva gratuit și ceva plătit, va alege acel ceva gratuit. Este instinctual și irațional.

    În cel de-al doilea rând este problema audienței: Vrei să te duci acolo unde este deja sau vrei să încerci să o construiești pe a ta? (Adică să muncești).
    Cum este iarăși un efort implicat, cei mai mulți vor alege varianta fără efort.

    În cel de-al treilea rând, privești asta pe termen lung și vrei să înveți, sau vrei să dai 2 click-uri?
    Pentru că, să publici ceva pe un wordpress e un nobrainer pentru oricine stă pe facebook, dar să știi ce să scrii, nu mai e așa simplu. La fel și cu un Newsletter. O fi ușor de setat, dar nici nu e pentru toată lumea.

    De aia, în principiu, se alege varianta cea mai ușoara și cea mai rapidă. Dar cu consecințe:
    1. Nu deții informațiile
    2. Stai la mâna platformei
    3. Te poți trezi azvârlit oricând și tot ce ai strâns poate dispărea (Ca Bitcoin..)

    Mai devreme sau mai târziu tot trebuie să treci la lucruri care necesită efort. Depinde când o faci.

    1. Avatar Andrei Chira
      Andrei Chira

      Ai dreptate, mi se pare că este respins orice implică efort. De exemplu, Ceușan nu e în stare să refacă un video de 30 de secunde care e greșit, îl publică așa. Poate doar îmbătrânesc eu și așa au fost mereu oamenii, nu știu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *