Am spart serverele NASA la vârsta de 3 ani

Când aveam 2 ani și 8 luni am plecat de-acasă. Am mers pe jos 2,8 kilometri până la mătușă-mea, care stătea pe lângă gară. În perioada aia, se demola gara veche ca să se construiască una nouă. Nici nu știu cum am ajuns într-un tren.

Norocul meu a fost că m-am așezat lângă un mare maestru de hacking, profesor de română la Suceava, care m-a luat sub aripa lui. Retrași în munți, lângă o veche mănăstire părăsită, ne-am antrenat fără încetare. În scurt timp, fix în ziua în care am împlinit 3 ani, am spart serverele NASA. Prima dată nu le-am spart, dar a doua oară le-am spart din prima.

Ce vreau eu să vă spun vouă cu povestea asta complet adevărată din viața mea de influencer (top 3 la mine pe scară) este că am ajuns într-un moment al existenței noastre pe această planetă în care poți să afirmi absolut orice și ăla e adevărul, că nu contează oricum pentru nimeni dacă e sau nu, n-are nimeni timp să verifice.

De la influenceri care promovează fără nicio jenă țepe evidente, apoi ridică din umeri, până la afaceri legitime, mai mari sau mai mici, care sunt toți „cei mai buni”. Toată lumea zice și scrie ce vrea și lumea crede.

Trăim în raiul marketerilor.

In

5 răspunsuri

 1. Pai asa era si cand nu exista internet . Totusi cred ca oamenii erau mai creduli in secolele trecute decat astazi .

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Tot ce-i posibil.

   1. Avatar Zaharia Vasile Gabriel
    Zaharia Vasile Gabriel

    La vârsta de 3 ani poți să ai aluzii la iluzii câte îți imaginezi.

 2. Avatar Cristina Cristea
  Cristina Cristea

  Creduli au fost de când lumea. Doar ca astazi, influencerii, msrketerii sau ce or mai fi ei, sunt mult mai vizibili. Si poate un pic mai agresivi

 3. Avatar Gabi Udrescu
  Gabi Udrescu

  am să las acest link aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Post-truth

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.